Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Manavgat Yangın : Manavgat'ta yangın ikinci gününde: Canımızı zor kurtardık ... _ Ölen ya da yaralananın olmadığı yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik müdahalesi sonrası kontrol altına alındı.

Manavgat Yangın : Manavgat'ta yangın ikinci gününde: Canımızı zor kurtardık ... _ Ölen ya da yaralananın olmadığı yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik müdahalesi sonrası kontrol altına alındı.. Yangında evin çatısı ile büyük bir bölümü alevlerden etkilenirken bahçede bulunan çok sayıda saman balyası da yandı. Antalya büyükşehir belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürülen yangın maddi hasara neden oldu. Jun 04, 2021 · manavgat ücretsiz halk plajı ve mesire alanı hizmete açıldı | kültür ve turizm bakanlığınca, antalya'nın manavgat ilçesinde kurulan ve caretta carettaların da korunması için çalışma yapılan ücretsiz halk plajı ve Jun 23, 2021 · son dakika haber. 1 12 alevler, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı.

Jun 04, 2021 · manavgat ücretsiz halk plajı ve mesire alanı hizmete açıldı | kültür ve turizm bakanlığınca, antalya'nın manavgat ilçesinde kurulan ve caretta carettaların da korunması için çalışma yapılan ücretsiz halk plajı ve Yangında evin çatısı ile büyük bir bölümü alevlerden etkilenirken bahçede bulunan çok sayıda saman balyası da yandı. Side mahallesi kazım karabekir caddesi'nde bulunan bir zincir markete ait şubede saat 04.00 civarında yangın çıktı. Jun 23, 2021 · son dakika haber. Samsun son haber güncel, cesur ve tarafsızlık ile samsun haberleri kaynağıdır.

Manavgat'ta devam eden yangın için Burdur'dan takviye ekip ...
Manavgat'ta devam eden yangın için Burdur'dan takviye ekip ... from foto.sondakika.com
Son dakika antalya haberi, en güncel antalya haberleri, antalya son dakika gelişmeleri ve antalya için hava durumu haberturk.com yerel haberler sayfasında Samsun son haber güncel, cesur ve tarafsızlık ile samsun haberleri kaynağıdır. Sıcaktan bunalan bazı vatandaşlar, serinlemek için adeta ölümü göze aldı. Jun 28, 2021 · i̇hbar üzerine olay yerine gelen ekipler yangına müdahale etti. Antalya'da jandarmanın silah ticareti yapan kişilere yönelik gerçekleştirdiği operasyonda çok sayıda tabanca ve tüfek ele geçirilirken, gözaltına alınan 8. Side mahallesi kazım karabekir caddesi'nde bulunan bir zincir markete ait şubede saat 04.00 civarında yangın çıktı. 1 12 alevler, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik müdahalesi sonrası kontrol altına alındı.

Yangında evin çatısı ile büyük bir bölümü alevlerden etkilenirken bahçede bulunan çok sayıda saman balyası da yandı.

Side mahallesi kazım karabekir caddesi'nde bulunan bir zincir markete ait şubede saat 04.00 civarında yangın çıktı. Jun 28, 2021 · i̇hbar üzerine olay yerine gelen ekipler yangına müdahale etti. Antalya'da jandarmanın silah ticareti yapan kişilere yönelik gerçekleştirdiği operasyonda çok sayıda tabanca ve tüfek ele geçirilirken, gözaltına alınan 8. Son dakika antalya haberi, en güncel antalya haberleri, antalya son dakika gelişmeleri ve antalya için hava durumu haberturk.com yerel haberler sayfasında 1 12 alevler, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Yangında evin çatısı ile büyük bir bölümü alevlerden etkilenirken bahçede bulunan çok sayıda saman balyası da yandı. Jul 22, 2021 · samsun haber, samsunspor ve canlı son dakika haberleri. Jun 23, 2021 · son dakika haber. Jun 04, 2021 · manavgat ücretsiz halk plajı ve mesire alanı hizmete açıldı | kültür ve turizm bakanlığınca, antalya'nın manavgat ilçesinde kurulan ve caretta carettaların da korunması için çalışma yapılan ücretsiz halk plajı ve Sıcaktan bunalan bazı vatandaşlar, serinlemek için adeta ölümü göze aldı. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik müdahalesi sonrası kontrol altına alındı. Jun 09, 2021 · antalya'nın manavgat ilçesinde bir zincir markete ait bir şubede yangın çıktı. Jun 28, 2021 · manavgat'ta mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları hafta sonunda gölgede 40 dereceye ulaştı.

Antalya büyükşehir belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürülen yangın maddi hasara neden oldu. Jun 04, 2021 · manavgat ücretsiz halk plajı ve mesire alanı hizmete açıldı | kültür ve turizm bakanlığınca, antalya'nın manavgat ilçesinde kurulan ve caretta carettaların da korunması için çalışma yapılan ücretsiz halk plajı ve Jun 23, 2021 · son dakika haber. Sıcaktan bunalan bazı vatandaşlar, serinlemek için adeta ölümü göze aldı. Jun 28, 2021 · i̇hbar üzerine olay yerine gelen ekipler yangına müdahale etti.

Manavgat'taki büyük yangında 2'nci gün; bir mahalle daha ...
Manavgat'taki büyük yangında 2'nci gün; bir mahalle daha ... from www.bursasondakika.com.tr
Jun 23, 2021 · son dakika haber. Antalya'da jandarmanın silah ticareti yapan kişilere yönelik gerçekleştirdiği operasyonda çok sayıda tabanca ve tüfek ele geçirilirken, gözaltına alınan 8. 1 12 alevler, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Son dakika antalya haberi, en güncel antalya haberleri, antalya son dakika gelişmeleri ve antalya için hava durumu haberturk.com yerel haberler sayfasında Jun 28, 2021 · i̇hbar üzerine olay yerine gelen ekipler yangına müdahale etti. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik müdahalesi sonrası kontrol altına alındı. Side mahallesi kazım karabekir caddesi'nde bulunan bir zincir markete ait şubede saat 04.00 civarında yangın çıktı. Jun 28, 2021 · manavgat'ta mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları hafta sonunda gölgede 40 dereceye ulaştı.

Jun 28, 2021 · manavgat'ta mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları hafta sonunda gölgede 40 dereceye ulaştı.

Side mahallesi kazım karabekir caddesi'nde bulunan bir zincir markete ait şubede saat 04.00 civarında yangın çıktı. Son dakika antalya haberi, en güncel antalya haberleri, antalya son dakika gelişmeleri ve antalya için hava durumu haberturk.com yerel haberler sayfasında Jul 22, 2021 · samsun haber, samsunspor ve canlı son dakika haberleri. Antalya büyükşehir belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürülen yangın maddi hasara neden oldu. Jun 09, 2021 · antalya'nın manavgat ilçesinde bir zincir markete ait bir şubede yangın çıktı. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik müdahalesi sonrası kontrol altına alındı. Jun 28, 2021 · i̇hbar üzerine olay yerine gelen ekipler yangına müdahale etti. Jun 28, 2021 · manavgat'ta mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları hafta sonunda gölgede 40 dereceye ulaştı. Antalya'da jandarmanın silah ticareti yapan kişilere yönelik gerçekleştirdiği operasyonda çok sayıda tabanca ve tüfek ele geçirilirken, gözaltına alınan 8. Jun 23, 2021 · son dakika haber. Samsun son haber güncel, cesur ve tarafsızlık ile samsun haberleri kaynağıdır. Sıcaktan bunalan bazı vatandaşlar, serinlemek için adeta ölümü göze aldı. Jun 04, 2021 · manavgat ücretsiz halk plajı ve mesire alanı hizmete açıldı | kültür ve turizm bakanlığınca, antalya'nın manavgat ilçesinde kurulan ve caretta carettaların da korunması için çalışma yapılan ücretsiz halk plajı ve

Jun 23, 2021 · son dakika haber. Antalya büyükşehir belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürülen yangın maddi hasara neden oldu. Jun 28, 2021 · manavgat'ta mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları hafta sonunda gölgede 40 dereceye ulaştı. Antalya'da jandarmanın silah ticareti yapan kişilere yönelik gerçekleştirdiği operasyonda çok sayıda tabanca ve tüfek ele geçirilirken, gözaltına alınan 8. Jul 22, 2021 · samsun haber, samsunspor ve canlı son dakika haberleri.

Türk Kızılay Manavgat'taki yangın bölgesine doğru yola ...
Türk Kızılay Manavgat'taki yangın bölgesine doğru yola ... from trthaberstatic.cdn.wp.trt.com.tr
Yangında evin çatısı ile büyük bir bölümü alevlerden etkilenirken bahçede bulunan çok sayıda saman balyası da yandı. Samsun son haber güncel, cesur ve tarafsızlık ile samsun haberleri kaynağıdır. Jun 28, 2021 · manavgat'ta mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları hafta sonunda gölgede 40 dereceye ulaştı. Jul 22, 2021 · samsun haber, samsunspor ve canlı son dakika haberleri. Jun 04, 2021 · manavgat ücretsiz halk plajı ve mesire alanı hizmete açıldı | kültür ve turizm bakanlığınca, antalya'nın manavgat ilçesinde kurulan ve caretta carettaların da korunması için çalışma yapılan ücretsiz halk plajı ve Sıcaktan bunalan bazı vatandaşlar, serinlemek için adeta ölümü göze aldı. 1 12 alevler, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Son dakika antalya haberi, en güncel antalya haberleri, antalya son dakika gelişmeleri ve antalya için hava durumu haberturk.com yerel haberler sayfasında

Jun 23, 2021 · son dakika haber.

Jun 04, 2021 · manavgat ücretsiz halk plajı ve mesire alanı hizmete açıldı | kültür ve turizm bakanlığınca, antalya'nın manavgat ilçesinde kurulan ve caretta carettaların da korunması için çalışma yapılan ücretsiz halk plajı ve Yangında evin çatısı ile büyük bir bölümü alevlerden etkilenirken bahçede bulunan çok sayıda saman balyası da yandı. Side mahallesi kazım karabekir caddesi'nde bulunan bir zincir markete ait şubede saat 04.00 civarında yangın çıktı. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik müdahalesi sonrası kontrol altına alındı. 1 12 alevler, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Antalya büyükşehir belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürülen yangın maddi hasara neden oldu. Son dakika antalya haberi, en güncel antalya haberleri, antalya son dakika gelişmeleri ve antalya için hava durumu haberturk.com yerel haberler sayfasında Jun 28, 2021 · i̇hbar üzerine olay yerine gelen ekipler yangına müdahale etti. Samsun son haber güncel, cesur ve tarafsızlık ile samsun haberleri kaynağıdır. Antalya'da jandarmanın silah ticareti yapan kişilere yönelik gerçekleştirdiği operasyonda çok sayıda tabanca ve tüfek ele geçirilirken, gözaltına alınan 8. Jun 28, 2021 · manavgat'ta mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları hafta sonunda gölgede 40 dereceye ulaştı. Jun 23, 2021 · son dakika haber. Jul 22, 2021 · samsun haber, samsunspor ve canlı son dakika haberleri.